Adapting is in 2017 opgericht met het doel om juridische processen te versimpelen en zo de toegang tot juridische dienstverlening te verbeteren. Wij stellen de norm voor “low code” juridische besluitvorming en gebeurtenis-gestuurde procesautomatisering.

De eerste oplossing die Adapting levert is AdaptingLegal, een white label PaaS (Platform as a Service) die ontworpen is om online juridische diensten te creëren en te leveren die ertoe doen.

Ons team

Ons team helpt u om uw intake te automatiseren, uw onlinedienstverlening voor cliënten te automatiseren en uw backoffice te optimaliseren.

Mark van Dorp

Mark van Dorp

CEO / oprichter

Met een achtergrond in IT-dienstverlening en outsourcing, zag Mark hoe veel de juridische wereld zou kunnen profiteren van de inzet van technologie. Hij richtte Adapting op om oplossingen zoals AdaptingLegal aan te bieden waar zowel de cliënt als de juridische dienstverlener profijt van heeft.

IT Firm

IT Firm

DEV/OPS

IT Firm BV is de DEV/OPS partner van Adapting.

Kennispartners

Voor de ontwikkeling en het onderhoud van hoogwaardige juridische dienstverlening werken wij samen met gerenommeerde kennispartners.