Over ons

Adapting is in 2017 opgericht met als doel juridische processen te vereenvoudigen en zo meer tijd te genereren voor juristen om zich op de inhoud van een juridische kwestie te richten. Wij stellen de norm voor “low code” juridische besluitvorming en gebeurtenis-gestuurde procesautomatisering.

De eerste oplossing die Adapting levert is AdaptingLegal, een white label PaaS (Platform as a Service) die ontworpen is voor ontwikkelen van online diensten op het gebied van: document assembly, smart legal intake en legal workflow automatisering.

Ons team

Ons team helpt u om uw intake te automatiseren, uw onlinedienstverlening voor cliënten te automatiseren en uw backoffice te optimaliseren.

Mark van Dorp

CEO / oprichter

Met een achtergrond in IT-dienstverlening en outsourcing, zag Mark hoe veel de juridische wereld zou kunnen profiteren van de inzet van technologie. Hij richtte Adapting op om oplossingen zoals AdaptingLegal aan te bieden waar zowel de cliënt als de juridische dienstverlener profijt van heeft

IT Firm

DEV/OPS

IT Firm BV is de DEV/OPS partner van Adapting.

Kennispartners

 

Voor de ontwikkeling en het onderhoud van hoogwaardige juridische dienstverlening werken wij samen met gerenommeerde kennispartners.