Features

De features van AdaptingLegal zijn gemaakt om u te ondersteunen in uw werkzaamheden. Ontdek nu zelf wat AdaptingLegal voor u kan betekenen.

Form generator

Bouw dynamische formulieren en documenten

Met de Form generator kunnen dynamische formulieren worden gebouwd. De antwoorden die uitgevraagd worden in het formulier worden door middel van de Document generator automatisch geconverteerd naar een bewerkbaar document
Veiligheid

Veilig werken met collega’s en cliënten

AdaptingLegal is gemaakt om samen te werken met uw cliënten en collega’s. Voeg eenvoudig extra gebruikers toe en beheer de rechten van deze gebruikers. Daarnaast wilt u zeker weten dat de cliënt waar u mee in contact bent ook daadwerkelijk de juiste persoon is.
Procedure database

Online procedures beschikbaar

De Online Procedure Database is een verzameling van procedures, verdeeld over verschillende rechtsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van ouderschapsplan of privacybeleid, het oprichten van een B.V. of de procedure ingebrekestelling en incasso.
Dashboard

Houd overzicht en controle

Het dashboard geeft de status van lopende procedures weer, biedt u en uw cliënten de mogelijkheid facturen op te vragen en zowel lopende als afgehandelde procedures in te zien.
juridische expertise

Legal as a service

Het kan voorkomen dat u (tijdelijk) over onvoldoende juridische capaciteit en/of kennis beschikt. Wilt u uw cliënten desondanks toch van dienst zijn? Wij hebben juridische expertise in huis om zowel online procedures te ontwikkelen als deze operationeel af te handelen.
Integratie

Aansluiten binnen uw website

AdaptingLegal is eenvoudig integreerbaar binnen uw eigen website. De procedures zijn volledig embedded in uw website te plaatsen en te doorlopen.
nl_NL
en_GB nl_NL